Quesadilla van kip chorizo en paprika(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Chicken Pork Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Tex Mex |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
8 Tortilla's (of 16 kleine) |
2 Kippenborst filets |
150 g Chorizo |
2 Rode Paprika |
1 Ui |
Pijpajuin |
1 el Mexicaanse kruiden |
100 g Cheddar |
Jalapenos (naar keuze) |
Quesadilla van kip chorizo en paprika Directions
- Snij de kippenborst in reepjes. Meng ze met Mexicaanse kruiden en zet even opzij.
- Snij de paprika en ui in reepjes, de tomaat in blokjes en de pijpajuin.
- Bak de chorizo aan en zet even opzij.
- Bak de kip, een deel van de pijpajuintjes, ui en paprika in de pan van de chorizo.
- Beleg een tortilla met kip, chorizo, tomatenblokjes, pijpajuin, jalapenos en cheddar.
- Bedek met een andere tortilla en bak langs beide kanten aan in een pan.
- Smakelijk!
Recipe notes
Mexicaanse 'Guacamole' kruiden van Les Senteurs Du Soleil