Quesadilla van kip chorizo en paprika
Facile
Bon marché

Lekker gevuld quesadilla's, comfortfood voor het weekend achter de TV.

Partager cette recette

Catégorie: Poulet Porc Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Saisons
Cuisine Type Tex Mex
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

8 Tortilla's (of 16 kleine)
2 Kippenborst filets
150 g Chorizo
2 Rode Paprika
1 Ui
Pijpajuin
1 el Mexicaanse kruiden
100 g Cheddar
Jalapenos (naar keuze)

Quesadilla van kip chorizo en paprika Instructions

  1. Snij de kippenborst in reepjes. Meng ze met Mexicaanse kruiden en zet even opzij.
  2. Snij de paprika en ui in reepjes, de tomaat in blokjes en de pijpajuin.
  3. Bak de chorizo aan en zet even opzij.
  4. Bak de kip, een deel van de pijpajuintjes, ui en paprika in de pan van de chorizo.
  5. Beleg een tortilla met kip, chorizo, tomatenblokjes, pijpajuin, jalapenos en cheddar.
  6. Bedek met een andere tortilla en bak langs beide kanten aan in een pan.
  7. Smakelijk!
  8.  

Notes recette

Mexicaanse 'Guacamole' kruiden van Les Senteurs Du Soleil

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette