Scampy in gele curry en gebakken rijst(Featured Chef Hans @DekookBijbel)
Cook
45m
Category: | Main courses Seafood |
Seasons | |
Cuisine Type | Asian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
300 g Rijst |
1 Wortel, in kleine blokjes |
1/2 Prei |
2 Eieren, geklutst met PeZo |
3 Lenete-Ui, fijngesnippers |
24 Scampi |
1 el Gele Curry Pasta |
2 stuk(s) Courgette, in blokjes |
1 Ui |
1/2 L Kokosmelk |
Koriander |
Scampy in gele curry en gebakken rijst Directions
Kook de rijst volgens instructies op de verpakking.
Snij de wortel, prei fijn
Warm de wok me arachideolie.
Kluts het ei en bak dune omelet, doe in stukjes. Zet apart.
Doe de ui in de wok en wok glazig.
Voeg de blokjes courgette toe.
Doe een el currypasta in midden van de wok bak even zodat het smelt.
Blus met de kokosmelk.
Bak de scampis aan in een hete pan met arachideolie
Voeg ze toe aan de curry
Werk af met koriander
Bak de rijst met de groentjes en ei in een wok aan in arachideolie.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving