Tagliatelle met Zalm
Easy
Fairly cheap
Tagliatelle en zalm, steeds lekkere combinatie.
 

Share This Recipe

Category: Main courses Lunch
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

350 g Taglietelle pasta
400 g Zalmfilets, zonder vel en graten
2 teentje(s) Knoflook, geperst
2 dl Room
1 dl Droge Witte Wijn
2 stuk(s) Sjalot
1 1/2 el Dille, fijngehakt
1/2 stuk(s) Citroen
40 g Parmezaan

Tagliatelle met Zalm Directions

    Kook de tagliatelle “al dente” in een grote pan met licht gezouten kokend water.
     
    Laat de pasta uitlekken en schep er daarna 1 el olie doorheen.
     
    Stoof look en sjalot aan in olijfolie.
     
    Blus af met de witte wijn en room.
     
    Voeg de mosterd en het takje tijm toe.
     
    Laat de saus 5 minuten inkoken op een zacht vuurtje.
     
    Breng de saus op smaak met zout en peper.
     
    Snij de zalm in kleine blokjes en kook 1 minuutje mee in de saus.
     
    Voeg het citroensap en de gehakte dille toe.
     

Notes

 
 

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

More Details

Source

Jeroen Meus

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.