Pasta met paprika pesto en geitenkaas(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Super easy
Cheap
Vegetarische gerecht met volkoren spirelli pasta, paprika, pesto en verse geitenkaas.
Gallery
Category: | Main course Pasta Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
450 g Spirelli, volkoren |
1 Gele Paprika |
1 Rode Paprika |
Peper en zout |
Italiaanse kruiden |
Pesto |
200 g Verse Geitenkaas |
15 cl Room |
1 el Olijfolie |
1 handvol Rucola |
Pasta met paprika pesto en geitenkaas Directions
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
Verhit intussen de olijfolie in een pan. Voeg de paprika's (in blokjes) toe.
Roerbak kort en kruid met peper en zout.
Giet de pasta af en meng met de paprika's.
Meng er geitenkaas onder (hou wat over om er over te brokkelen).
Meng het scheutje room eronder.
Haal van het vuur en meng met de geitenkaas (in blokjes) en de pesto.
Werk af met de rucola.
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving