Pasta met paprika pesto en geitenkaas
Super easy
Cheap
 Vegetarische gerecht met volkoren spirelli pasta, paprika, pesto en verse geitenkaas.

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Vegetarian Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

450 g Spirelli, volkoren
1 Gele Paprika
1 Rode Paprika
Peper en zout
Italiaanse kruiden
Pesto
200 g Verse Geitenkaas
15 cl Room
1 el Olijfolie
1 handvol Rucola

Pasta met paprika pesto en geitenkaas Directions

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
     
    Verhit intussen de olijfolie in een pan. Voeg de paprika's (in blokjes) toe.
    Roerbak kort en kruid met peper en zout.
     
    Giet de pasta af en meng met de paprika's.
    Meng er geitenkaas onder (hou wat over om er over te brokkelen).
    Meng het scheutje room eronder.
     
    Haal van het vuur en meng met de geitenkaas (in blokjes) en de pesto.
     
    Werk af met de rucola.

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe