Pasta met paprika pesto en geitenkaas(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Super facile
Très bon marché
Vegetarische gerecht met volkoren spirelli pasta, paprika, pesto en verse geitenkaas.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Pâtes Végétarien Lunch |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
450 g Spirelli, volkoren |
1 Gele Paprika |
1 Rode Paprika |
Peper en zout |
Italiaanse kruiden |
Pesto |
200 g Verse Geitenkaas |
15 cl Room |
1 el Olijfolie |
1 handvol Rucola |
Pasta met paprika pesto en geitenkaas Instructions
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
Verhit intussen de olijfolie in een pan. Voeg de paprika's (in blokjes) toe.
Roerbak kort en kruid met peper en zout.
Giet de pasta af en meng met de paprika's.
Meng er geitenkaas onder (hou wat over om er over te brokkelen).
Meng het scheutje room eronder.
Haal van het vuur en meng met de geitenkaas (in blokjes) en de pesto.
Werk af met de rucola.
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion