Pasta met paprika pesto en geitenkaas(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Vegetarische gerecht met volkoren spirelli pasta, paprika, pesto en verse geitenkaas.
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
450 g Spirelli, volkoren |
1 Gele Paprika |
1 Rode Paprika |
Peper en zout |
Italiaanse kruiden |
Pesto |
200 g Verse Geitenkaas |
15 cl Room |
1 el Olijfolie |
1 handvol Rucola |
Pasta met paprika pesto en geitenkaas Aanwijzingen
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
Verhit intussen de olijfolie in een pan. Voeg de paprika's (in blokjes) toe.
Roerbak kort en kruid met peper en zout.
Giet de pasta af en meng met de paprika's.
Meng er geitenkaas onder (hou wat over om er over te brokkelen).
Meng het scheutje room eronder.
Haal van het vuur en meng met de geitenkaas (in blokjes) en de pesto.
Werk af met de rucola.
Voedingsfeiten
vegetarisch
Per portie