Panini met gerookte zalm en geitenkaas
Easy
Fairly cheap

Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.

Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Croque,Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Pannini broodjes
4 el verse Groene Pesto
100 g Gerookte zalm
150 g Verse Geitenkaas
8 Kerstomaten
1 Bosui, in ringetjes
8 blaadjes Basilicum

Panini met gerookte zalm en geitenkaas Directions

  1. Snijd de paninni (stokbrood, focaccia of ciabatta) open.
  2. Bestrijk de ene helft dun met pesto en beleg de onderkanten met geitenkaas, zalm en tomaat.
  3. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper over.
  4. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop.
  5. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.

Recipe notes

Als je geen panini broodjes hebt kan je stockbrood, ciabatta, zuurdesem brood of bruin brood ook perfect gebruiken.

Be the first to post a review

Share This Recipe