Panini met gerookte zalm en geitenkaas
Facile
Bon marché

Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.

Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Croque, Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 Pannini broodjes
4 el verse Groene Pesto
100 g Gerookte zalm
150 g Verse Geitenkaas
8 Kerstomaten
1 Bosui, in ringetjes
8 blaadjes Basilicum

Panini met gerookte zalm en geitenkaas Instructions

  1. Snijd de paninni (stokbrood, focaccia of ciabatta) open.
  2. Bestrijk de ene helft dun met pesto en beleg de onderkanten met geitenkaas, zalm en tomaat.
  3. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper over.
  4. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop.
  5. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.

Notes recette

Als je geen panini broodjes hebt kan je stockbrood, ciabatta, zuurdesem brood of bruin brood ook perfect gebruiken.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette