Panini met gerookte zalm en geitenkaas(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Croque, Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Pannini broodjes |
4 el verse Groene Pesto |
100 g Gerookte zalm |
150 g Verse Geitenkaas |
8 Kerstomaten |
1 Bosui, in ringetjes |
8 blaadjes Basilicum |
Panini met gerookte zalm en geitenkaas Instructions
- Snijd de paninni (stokbrood, focaccia of ciabatta) open.
- Bestrijk de ene helft dun met pesto en beleg de onderkanten met geitenkaas, zalm en tomaat.
- Verdeel de bosui erover en maal er wat peper over.
- Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop.
- Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.
Notes recette
Als je geen panini broodjes hebt kan je stockbrood, ciabatta, zuurdesem brood of bruin brood ook perfect gebruiken.