a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recipes starting with T

Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
  • Tijd: +/- 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten

 
Tartaarsaus
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tartaarsaus

Een lekkere tartaarsaus met frietjes, of fishsticks, ... wil lust dat nu niet.

Tarte maison 'Dekookfanaten'
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Tarte maison 'Dekookfanaten'

Recept is goed voor 20 stuks.

  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Frans

Tarte tatin

Tarte Tatin (JM)
  • Tijd: +/- 45 min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Frans

Tarte Tatin (JM)

'La tarte des demoiselles Tatin' is de beroemste appeltaart denk ik. Het recept werd bedacht door de zussen Caroline en Stéphanie Tatin. Ze wordt ondersteboven gebakken, een stevige appel is dus een must.

 

Tarte Tatin : Hét recept
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Frans

Tarte Tatin : Hét recept

De Tarte tatin om alle vingers vanaf te likken.

 

Tarte Tatin met Kerstomaat en Geitenkaas
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tarte tatin met geitenkaas en kerstomaatjes

Een klassiek (Frans) gerecht: de tarte tatin.
Per ongeluk uitgevonden door de zusjes Tatin (ze waren de bodem van hun appeltaart vergeten, dus hebben ze die er maar opgelegd in plaats van eronder: score!). Traditioneel is de tarte tatin dus een (appeldessert, maar om er eens een twist aan te geven, presenteert Stephanie u twee hartige variant. En omdat ze een kick krijg van klassiekers in een nieuw  jasje gieten, presenteer ze u een verse geitenkaas met tomaatjes. Bon appétit!

Tarte Tatin met Pié d'Angloys
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tarte Tatin met Pié d'Angloys

Klassieker Tarte Tatin wat meer gedurfd met kaas Pié d'Angloys. Je kan het zowel als voorgerecht als dessert eten. 

Tarte Tatin, Sjalot, Gruyère
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tarte tatin met sjalot en Gruyère

Een klassiek (Frans) gerecht: de tarte tatin.
Per ongeluk uitgevonden door de zusjes Tatin (ze waren de bodem van hun appeltaart vergeten, dus hebben ze die er maar opgelegd in plaats van eronder: score!). Traditioneel is de tarte tatin dus een (appeljdessert, maar om er eens een twist aan te geven, presenteert Stephanie u een hartige variant. En omdat ze een kick krijg van klassiekers in een  nieuw jasje gieten, presenteert ze u eerst een Franse uiensoep in tarte tatin-vorm. Bon appétit!

Tarte tatin met speculoosijs
  • Tijd: +/- 45min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Tarte tatin met speculoosijs

Tarte tatin met witte pens en zure appeltjes
  • Tijd: 35 min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Tarte tatin met witte pens en zure appeltjes

Je kan dit gerechtje ook aanpassen om te gebruiken als hapje bij aperitief.

Tartiflette
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Frans

Tartiflette

Een tartiflette is een klassiek gerecht uit de Franse Haute-Savoie. Het is een stevige herfstmaaltijd op basis van aardappelen, kaas, spek en witte wijn. Kies middelgrote, vastkokende aardappelen die je in heel fijne plakjes snijdt zoals voor een gratin. Je kunt veel soorten kaas gebruiken maar hij moet wel veel smaak hebben. Ideaal bijvoorbeeld om de restjes van een kaas- en wijnavond op te maken.

Recept is beetje aangepast.

 

Tartiflette de Franche-Compte
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tartiflette de Franche-Compte

Een heerlijk gerecht op een winterse avond.

 

Tatin van ananas met gezouten boter
  • Tijd: 50 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tatin van ananas met gezouten boter

Prei
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Tatin van prei

<<  1 2 [34 5 6 7  >>