Chocolade ravioli met perensteentjes  een sausje van witte chocolade kokos en room
Fairly difficult
Fairly cheap
 Een verrassend dessert van chocolade ravioli, witte chocolade-koko saus en peer.

Share This Recipe

Category: Desserts Dessert Chocolat
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

100 g Bloem 00
1 Peren
50 g Donkere Chocolade
50 g Witte Chocolade
50 g Melk Chocolade
15 cl Room
Muntblaadjes
Cacaopoeder
25 g Boter

Chocolade ravioli met perensteentjes een sausje van witte chocolade kokos en room Directions

    Kneed bloem, ei, gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa, wikkel deeg in folie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast.
     
    Behandel dit deeg met de pasta machine zoals lasagnevellen, ga echter niet tot de dunste stand, de vellen mogen iets dikker zijn, snijd dan cirkels uit de vellen.
     
    Schil de peren en verwijder het klokhuis,snijd de appels in partjes, stoof ze kort aan in boter.
     
    Smelt de melkchocolade en meng er de appelpartjes onder.
     
    Smelt de witte chocolade in de kokosmelk en de room; breng het geheel aan de kook en laat de helft indikken.
     
    Vul de ravioli met perenpartjes, druk de zijkanten goed aan, laat de ravioli 3 tot 4 minuten in heet water koken, dep droog met een doek.
     
    Schik de ravioli op een bord; giet er de saus over en versier met muntblaadje en cacaopoeder.

More Details

Bron

Marc, De Kookfanaten

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.