Koekjes met witte chocolade en macadamianoten
Prep
20m
Cook
10m
Category: | Boulanger |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
10
Person(s)
Ingredienten
225 g Zelfrijzende Bloem |
125 g Boter, kamertemperatuur |
125 g Suiker |
100 g Bastard Suiker |
100 g Witte Chocolade stukjes |
1 Ei |
50 g Macadamionoten |
1 zakje(s) Vanillesuiker |
1/2 tl Bakpoeder |
Koekjes met witte chocolade en macadamianoten Directions
Verwarm de oven voor op 175°C (Boven-Onderwarmte)
Meng de boter met de 2 suikers tot een egaal mengsel.
Voeg dan één voor één de eieren toe.
Voeg ook de bloem, zout en het bakpoeder toe en schep door het deeg.
Voeg de madamianoten toe samen met de witte chocolade.
Maak balletjes, duw ze wat plt, laat genoeg afstand tussen d koekjes.
Bak 10 à 12 minuten