Carpaccio van Ossehaas met pikante pesto
Easy
Fairly cheap

Carpaccio met een pikante pesto als pittige start van een menu.

 

Share This Recipe

Category: Starters Meat dishes
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

300 g Ossenhaas
60 g oude Parmezaan, geschaafd
1 scheutje(s) Olijfolie
1 scheutje(s) Balsamico
100 g Rucola
1 snuifje(s) Zeezout
Zwarte peper

Gele pesto

1 srul(s) Gele Paprika
1/2 stuk(s) Gele Chilipeper
20 g Pijnboompitten
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
50 g oude Parmezaanse kaas
1 dl Olijfolie
1 snuifje(s) grof Zeezout
Zwarte peper

Carpaccio van Ossehaas met pikante pesto Directions

  1. Snij de ossenhaas in  carpaccio. Beschik je niet over een fijne snijmachine, laat het dan door de slager ultra dun snijden. 
  2. Dresseer de plakjes in een cirkel op een bord en giet er een scheutje (niet te veel) olijfolie over.
  3. Wrijf of borstel de olie over het vlees. Giet in het midden van het bord enkele druppels balsamico, maal er een beetje peper over en leg er de rucola bovenop.
  4. Werk af met een paar korrels zeezout en schilfers parmezaan. Dresseer er de pesto bovenop.
  5. Pesto :
  6. Doe voor de pesto alle ingrediënten in een kom (of keukenmachine) en mix.
  7. Kruid af met peper en zout
  8.  

Notes

 
 

More Details

Source

Viviane Verheyen

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.