Kaassalade van belegen kaas
Super easy
Cheap
Oude kaassalade met mosterd, lekker op een broodje of boterham.
 
Prep

15m

Share This Recipe

Category: Vegetarian Lunch Garnitures / Salades
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

150 g Belegen Gouda kaas (of andere)
1/2 Appel
1/2 Citroen
6 kleine Augurken
4 el Room
1 el graanmoster De Ster
Peper van de molen

Kaassalade van belegen kaas Directions

  1. Rasp de oude kaas, niet te fijn.
  2. Snijd de appel in blokjes en besprenkel dit met citroensap. Snijd de augurkjes ook in stukjes en halveer de zilveruitjes.
  3. Meng de room met de mosterd, en een draai van de pepermolen.
  4. Roer de geraspte kaas, blokjes appel, zileveruitjes en augurk door het mosterdmengsel.
  5.  

Notes

 De oude kaassalade is lekker op een broodje, of de boterham.
 

Nutrition facts

Serving size vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.