Bevroren yoghurt met frambozen
Prep.
Prêt en
2h
Gallery
Catégorie: | Desserts Crème glacée, Glace, Sorbet |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
300 g Frambozen |
4 potje(s) Griekse yoghurt |
30 g Riet Suiker of Stevia |
1 Citroens, sap |
Bevroren yoghurt met frambozen Instructions
Spoel de frambozen kort met water.
Bedek een bord met huishoudfolie en schik de frambozen op het bord.
Plaats het bord met de frambozen minstens 2 uur in de diepvriezer tot het fruit helemaal bevroren is.
Plaats de 4 potjes yoghurt 30 minuten voor het ser veren in het onderste vak van de diepvriezer.
Giet net voor het serveren de yoghurt, de Pure Via Rietsuiker & Stevia, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix snel met kor te stoten.
De bevroren yoghurt is redelijk snel klaar.
Verdeel het bevroren mengsel over schaaltjes en serveer onmiddellijk.
Wilt u een harder bevroren resultaat, plaats het geheel dan 30 minuten tot een uur voor het serveren in de diepvriezer.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |