Cannelloni met scampi en krab
Facile
Un peu chère

Een feestelijke cannelloni gevuld met King Crab en gebakken scampi.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Hans @ DeKookbijbel.be Scampi Ariane @ DeKookbijbel Crabe
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

24 Scampi's
170 g Krab, uit blik
50 g Rucola
1 takje(s) verse Dille
2 ele Bladpeterselie, gehakt
500 g Ricotta
10 cl Room
75 g Grana Padano, geraspt
8 Lasagnevellen (verse Bertagni)
Peper en zout

Tomatensaus

40 cl Tomatenpasata
20 cl Witte Wijn
Peper en Zout

Cannelloni met scampi en krab Instructions

  1. Doe de gezeefde tomaten met de witte wijn en een snuifje peper en zout in een kookpan. Laat zonder deksel 15 minuten sudderen. Voeg er de bladpeterselie aan toe. Laat afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 175°C.
  3. Vermeng de ricotta en de room met de dille en de rucola. Voeg er het krabvlees aan toe en meng met een vork. Breng op smaak met peper en zout. (eventuieel vermengen in de blender)
  4. Schep op elk lasagnevel een lepel van de krabvulling. Dek telkens af met 3 scampi’s en rol dicht. (Ik heb de scampi kort aangebakken op hoog vuur met Santa Maria Seafood & Fish kruiden)
  5. Schep de helft van de tomatensaus in een ovenschaal. Leg er de cannelloni op met de naad naar beneden. Druk ze goed tegen elkaar aan. Lepel er de rest van de tomatensaus over en bestrooi met geraspte kaas. Zet 20 minuten in de oven. Serveer met rucola.

Notes recette

Bertagni pasta vind je in Delhaize

Bron : Libelle Lekker

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette