Chinese wrap
Catégorie: | Wraps Porc Lunch |
Saisons | |
Cuisine Type | Chinoise |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
700 g Ham in blokjes |
2 Pruimen, Reine Claude |
2 el Montilla Medium Dry |
200 g Ijsbergsla, gesenden |
4 Wraps |
5 Shiitake, in blokjes |
1/2 Ui, gehakt |
2 Abrikozen |
2 el Oestersaus |
2 el Sojasaus |
2 el Aardappelzetmeel gemengd met 2 el water |
1 potje(s) Swee hot Chilisaus (Santa Maria) |
Chinese wrap Instructions
- Meng de hamblokjes, shii-take, ui, knoflook, abrikozen en pruimen in een kom.
- Doe er het aardappelzetmeel bij alsook de oestersaus, sojasaus en sherry. Meng alles heel goed.
- Roerbak in de wok gedurende 15 à 20 minuten en blijft constant roeren.
- Verdeel de slablaadjes en het mengsel over de wrap en vouw ze op.
- Dip de wrap in de Sweet hot chilisaus.