Fettuccine met gerookte zalm
Facile
Bon marché
Pasta met snippers gerookte zalm en frisse citroen.
 
 

Partager cette recette

Catégorie: Catégorie principale Pâtes Saumon
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

500 g Pasta Fettucini
200 g Gerookte Zalm, in fijne plakjes
2 Citroenen Bio
250 ml Room

Fettuccine met gerookte zalm Instructions

    • Breng een ruime kom aan de kook. Voeg de pasta toe en wat zout. En laat koken zoals aangeduid op de verpakking.
    • Laat de boter op een medium vuurtje smelten in een pan en bak de zalm.
    • Schud af en toe de pan zodat de boter de zalm overal mooi bedekt.
    • Voeg een eerste lepel citroen schil toe en de room.
       
    • Laat samen sudderen tot de vis klaar is. Enkele minutjes volstaan.
    • Giet ondertussen de pasta af  en hou warm.
    • ls de zalm klaar is, doe je de pasta in een pan samen met de resterende citroenschil.
    • Je kan nu eventueel afwerken met zalmeitjes.
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette