Kip met rode pesto olijven en feta
Facile
Bon marché
 Heerlijk simpel kipgerecht met olijven, pesto en feta.
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet Four
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 Kippenborst filets
1 potje(s) Rode Pesto Delhaize
30 cl Room
50 g Olijven
100 g Feta
Louisiane Cayenne pepper sauce
300 g Griekse Volkoren Pasta

Kip met rode pesto olijven en feta Instructions

    Snij de kippenborsten in blokjes.
     
    Meng de room met de pesto.
    Kruid met peper en zout
     
    Voeg er naar eigen goesting iets pikant aan toe.
    Vet een ovenschaal in met olijfolie.
     
    Verdeel de kip, feta, olijven over de schotel
    Giet er het room-pesto mengsel over.
     
    Zet +/- 30 min. in een oven van 170°C, check eens want niet elke oven is hetzelfde.
     
    Kook ondertussen Griekse pasta.
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette