Kip Spinazie Zongedroogde tomaat in de oven met Linguini
Facile
Bon marché
Kipfilet in de oven met een romige spinazie, zongedroogde tomaten saus en heerlijke Belgische Linguini van Belcampi.
Prep.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Poulet Hans @ DeKookbijbel.be Four
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingrediënten

2 Kipfilets
Peper en zout
100 g Spinazie
Olijfolie
200 g Linguini Belcampi

De Saus

1 tl Argentijnse chili (Les Senteurs du Soleil)
1 tl Tijm
1 tl Rozemarijn
1 tl Salie
1 tl Oregano
25 cl Room
Olijfolie
1 teentje(s) Knoflook
14 half Zongedroogde tTomaatjes

Kip Spinazie Zongedroogde tomaat in de oven met Linguini Instructions

    • Kruid de kipfilets met peper en zout.
    • Bak ze kort langs beide kanten aan, +/- 2 à 3 minuten per kant.
    • Blus met een scheut witte wijn.
    • Voeg de kruiden en chili toe.
    • Fruit de knoflook zacht aan.
    • Verhit een steelpan 2 el olijfolie.
    • Voeg de room en 50g parmezaan toe en laat even inkoken.
    • Leg de spinazie in een ovenschaal.
    • Leg de kipfilets op de spinazie
    • giet de saus erover.
    • Bestrooi met parmezaan.
    • Zet in de oven op 180° voor een 20-30 min.
    • Kook de pasta tegen dat de kip klaar is volgens instructies op de verpakking.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette