Oeufs en cocotte met spinazie
Prep.
Cuis.
Prêt en
3m
Gallery
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Hors d'oeuvre Végétarien |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Grote Eieren, kamertemperatuur |
20 blaadjes(s) jonge Spinazie |
4 dl Zure Room (Delhaize inspirations) |
30 g Boter |
Peper en Zout |
Oeufs en cocotte met spinazie Instructions
Verwarm de oven voor op 180°C.
Beboter 4 kleine ovenschaaltjes of cocottes en kruid met peper en zout.
Verdeel de zure room en de spinazie over de schaaltjes.
Splits de eieren één na één en leg telkens onmiddellijk een eiwit meteen in een cocotte.
Leg de dooiers voorzichtig op een bordje en zet even koel.
Plaats de cocottes in een diepe ovenschaal en vul die voor ¾ met water.
Gaar gedurende 18 min in de oven, tot het eiwit net gestold is.
Haal de cocottes uit de oven en leg telkens voorzichtig een dooier in elke cocotte.
Bedek met een bakpapier en laat nog 3 min rusten.
Serveer meteen.
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |