Pannenkoeken van moeder Cecile
Facile
Très bon marché

Recept ontvangen van Ghislaine dat nog van haar mama Cecile is en 100j oud is (1920).

Partager cette recette

Catégorie: Petit déjeuner Desserts Classiques
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 L Melk
5 Eieren
1 el Solo, gesmolten
1 zakje(s) Vanillesuiker Imperial
1 zakje(s) Vanillebloem (Pudding) Imperial
1 tl Zout
100 g Fijne Griessuiker
450 g Bloem, gezeefd

Pannenkoeken van moeder Cecile Instructions

  1. Behalve de bloem alles samen mixen met mixerkloppers, daarna mix je er geleidelijk aan de gewone gezeefde bloem eronder, en bakken maar!
  2. Super vlug klaar. 

More Details

Website
Bron Ghislaine Vastenavond

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette