Pastasalade met kip en mandarijn
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Pâtes Salades Poulet Lunch |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
3 Kipfilets |
300 g Farfalle pasta |
1 Puntpaprika |
3 Lante-uitjes |
2 Mandarijnen |
2 cm Gember |
3 el Suiker |
100 ml Sinaasappelsap |
Olijfolie |
Peper en zout |
Pastasalade met kip en mandarijn Instructions
Kook het sinaasappelsap op met suiker en geraspte gember.
Kruid met peper en zout en laat afkoelen.
Snij de kip in reepjes.
Kruid met peper en zout.
Bak goudbruin in olijfolie
Kook de farfalle beetgaar volgens instructies op de verpakking.
Snij de paprika in plakjes.
Pel de mandarijnen en halveer de partjes.
Snij de lente-ui fijn
Meng de pasta met groenten kip en de dressing.
Kruid met peper en zout.
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
Kcal: | 472 kcal |