Pizza Napolitana(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel.be)
Prep.
Cuis.
Catégorie: | Pizza Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four |
Saisons | Tous |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
1
Personnes
Ingrediënten
1 stuk(s) Pizzadeeg |
3 el Tomatensaus |
1 stuk(s) Tomaat |
100 g Mozzarella |
8 stuk(s) Ansjovis |
8 stuk(s) Olijven |
1 el Oregano, verse |
1 handvol Rucola (optie) |
20 g Parmezaan |
Zwarte peper |
2 stuk(s) Champignons |
Pizza Napolitana Instructions
- Snij tomaat, champignons en mozarella in plakjes
- Ontrol het pizzadeeg en leg met het bakpapier op een bakplaat.
- Bestrijk het deeg met de tomatensaus en leg er plkjes tomaat, mazarella en champignons op.
- Vervolgens leg je er de ansjovis en olijven op en bestrooi je met oregano.
- Bak de pizza 15-20 min. af in een voorverwarmde oven op 200°C.
- Bestrooi voor het serveren met de rucola, parmezaanschilfers en zwarte peper uit de molen.
- Overgiet met een beetje olijfolie.
Notes recette
Een pizzasteen voor in de oven zal de pizza nog krokanter maken.