Quiche met asperges en gerookte zalm
Facile
Bon marché

Zalm en asperges, steeds een goed duo, nu samen in een quiche.

Partager cette recette

Catégorie: Quiches Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Saumon Four
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingredienten

1 Bladerdeeg
2 Eieren
10 cl Melk
10 cl Room
Nootmuskaat
125 g Zalm
500 g Asperges, in stukjes, gestoofd
Kaasmengeling voor Pizza

Quiche met asperges en gerookte zalm Instructions

  1. Doe het bladerdeeg in een taartvorm (niet te hoge vorm)
    Doe de randjes die overhangen weg.
    Doe met een vork gaatjes in het bladerdeeg.
    Smeer lichtjes in met olijfolie.
  2. Verdeel de aspergesover de bodem.
    Verdeel de zalm in kleine stukjes over de taart.
  3. Meng de room met de melk en eieren, voeg peper & zout, nootmuskaat toe naar smaak. Meng goed en giet in de taartvorm.
  4. Bestrooi met de kaas.
  5. Bak +/- 35 min. op 200°C

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette