Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten
Plutôt difficile
Bon marché
Een heerlijk hapje met tonijn en langoustine.

Partager cette recette

Catégorie: Amuse gueule et tapas Thon
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

200 g verse Rode Tonijn
2 Sjalotten, fijngesnipperd
1 busseltje(s) Pijpajuin
4 Langoustines
1 Limoen
2 el Mayonaise
12 Kerstomaten
50 g Suiker
5 cl Water
4 cl Balsamico
Rucola

Rode tonijntartaar met langoustine-limoen-mayonaise en gemarineerde kerstomaten Instructions

  1. Versnij de tonijn in tartaar. meng met de sjalotten en de pijpajuin
  2. Kruiden met peper en zout
  3. Pel de langoustines, snijd ze fijn en kruid met peper en zout.
  4. Meng limoenschil en sap onder de mayonaise.
  5. Meng een beetje mayonaise met de langoustines.
  6. Laat voor de marinade water met suiker en balsamico opkoken en dan afkoelen.
  7. Pel de tomaatjes en leg ze 24u in de marinade.
  8. Leg de langoustine-mayonaise in het midden met daarrond de tonijntartaar.
  9. Werk af met wat rucola en dan de tomaatjes.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette