Roodbaars met knolselder puree
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Plat principal Sébaste et bar |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 Roodbaarshaasjes |
1 Knolselder |
1 plantje(s) Platte Peterselie |
800 g Aardappelen |
2 dl Lichte Room |
2 el Bloem |
3 el Olijfolier |
Nootmuskaat |
Peper en zout |
Roodbaars met knolselder puree Instructions
Schil de aardappelen en de knolselder, snij in stukken.
Snipper de peterselie fijn.
Dep de roodbaarshaasjes goed droog en wentel in de bloem.
Kruid ze met peper en zout
Kook de aardappelen in licht gezouten water.
Giet af.
Kook intussen de knolselder in de room voor +/- 10min.
Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant.
Voeg 2 min voor het einde een lepel olijfolie toe en bak de peterselie mee voor 1 min.
Pureer de aardappelen en meng er de knolselder onder.
Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Voeg eventueel extra room toe om de puree wat smeuïger te maken.
Werk af met de gebakken peterselie
Notes recette
Valeurs nutritives
léger
Par Portion
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |