Salade Bécassine
Catégorie: | Pâtes Salades Lunch Thon |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
300 g Penne (of andere korte deegwaren) |
2 el Arachideolie |
De Saus
1 stuk(s) Citroen |
100 g Parijse Champignons |
150 g Tonijn uit blik |
Zout en peper |
4 stuk(s) Augurken |
10 g Parijse Hamsalade |
20 stuk(s) Groene Olijven |
100 g Gruyère, blok |
1 stuk(s) Rode Paprika |
100 g Hamsalade |
Salade Bécassine Instructions
- Kook de deegwaren in gezouten kokend water. Laat ze zorgvuldig uitlekken.
- Giet ze in een slakom en voeg er 1 eetlepel olie aan toe, meng en zet opzij.
- Voor de saus :
- klop het citroensap, de olie, zout, peper en dille.
- Maak de champignons schoon en snij ze fijn.
- Snij de ham en het stuk gruyère in blokjes.
- Snij de augurken in fijne schijfjes.
- Snij de groene olijven in twee. Maak de paprika schoon, verwijder de pitten en snij fijn.
- Prak de tonijn.
- Giet in een slakom de deegwaren en de elementen van de garnituur.
- Nappeer met de saus en meng alles voorzichtig.
- Dien koel op.