Tijgergarnalen met mangogazpacho(Par le Chef Delhaize)
Catégorie: | Hors d'oeuvre Crevettes tigrées BBQ |
Saisons | Été |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Tijgergarnalen
12 Tijgergarnalen |
5 el Nando's honey, soy & ginger |
Mango gazpacho
2 Mango's, geschild, ontpit |
1 Rode Ui |
Peper en zout |
1/2 Limoensap |
Ratatouille
500 g Paprika (Kleurmengeling) |
Peper en zout |
Tijgergarnalen met mangogazpacho Instructions
- Bestrijk de garnalen met de marinade met behulp van een bortsteltje. laat de garnalen minstens 3u marineren.
- Pureer de mango en de rode ui in een keukenrobot. Kruid met peper en zout.
- Voeg het limoensap toe. Schep het over in een kom en zet in de koelkast.
- verwarm de olijfolie in een bradpan en bak daarin de blokjes paprika.Kruid met peper en zout.
- Verwarm de grill of BBQ. Haal de garnalen uit de marinade en dep ze droog.
- Houd de marinade apart.
- Bestrijk de garnalen met olijfolie en grill ze 3 min. aan elke kant. Ze moeten rozig en ondoorschijnen zijn. Bestrijk ze vervolgens met de marinade en bak nog 1 min. aan elke kant.
- Verdeel de gazpacho in het midden van een bord. Gebruik een ronde keukenring en doe er ratatouille in en duw goed aan. Leg er 3 garnalen, op en versier met gesnipperde munt.
Gazpacho :
Ratataouille :
Notes recette
Delhaize wijnadviseur raadt u aan :
Arniston Bay 2004 Druivensoorten chenin, chardonnay, droog South African Wine 2004 Druivensoort sauvignon, droog