Tomatenvinaigrette(Par le Chef Pascale Naessens)
Gallery
Catégorie: | Vinaigrette Pascale Naessens |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
2
Personnes
Ingrediënten
1 rijpe Tomaat |
2 el Balsamicoazijn |
4 el Olijfolie, extra vierge |
Peper en Fleur de Sel |
Tomatenvinaigrette Instructions
Snijd de tomaat in kwarten en haal het witte harde gedeelte eruit.
Duw en wrijf de tomaat door een zeef, zodat je een dikke saus krijgt.
Giet er flink wat olijfolie en wat balsamicoazijn bij.
Kruid met fleur de sel en peper.
Deze vinaigrette is eenvoudig te maken, past overal bij en is ook heerlijk bij rauwe vis.
Voor dit sausje krijg je gegarandeerd een pak complimenten omdat het zo subtiel is van smaak.
Valeurs nutritives
léger végétarien Vegan
Par Portion
Kcal: | 75 kcal |
Glucides: | 1g |
Graisses: | 8g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |