Volkoren spaghetti met asperges in de oven
Catégorie: | Plat principal Pâtes Végétarien |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
500 g Volkoren Pasta (Soubry) |
1 kg Asperges (Wit en/of Groen) |
300 g Ricotta |
150 g Parmezaan |
3 Eieren |
1 scheut Groentenbouillon (of 1/2 el Groentenbouillon pasta) |
100 g Boter |
1 scheut Olijfolie |
Zout en vers gemalen Zwarte Peper |
Volkoren spaghetti met asperges in de oven Instructions
- Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking
- Maak ondertussen de asperges schhoon en snij ze in stukjes.
-
Roer de verse kaas glad met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Meng de uitgelekte pasta met de helft van de parmezaan en een klontje boter en schep een laagje van de pasta in een beboterde ovenschotel.Bedek met verse kaas en asperges en herhaal tot alles is opgebruikt.Eindig met een laag pasta.
-
Klop de eieren los met de rest van de parmezaan, peper en zout en giet over de pasta.
-
Bak 15 min. in een oven op 180°C voorverhit
Notes recette
Eventueel kan je witte vis of kippenreepjes toevoegen.
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion