Waterzooi van zalm
Facile
Bon marché

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Saumon
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

600 g Zalm
50 g Grijze Garnalen, gepeld
500 g Soepgroenten
2 el Olijfolie
2 el Bloem
20 cl Dilea halfvolle melk, lactosevrij
20 cl Water
20 cl Visfond, bokaal
1 Kruidentuiltje (Peterselie, Laurier, Tijm)
5 cl Dilea room, vol, lactosevrij
Plate Peterselie, fijngehakt
Rijst of Aardappelen

Waterzooi van zalm Instructions

    Snijd de soepgroenten fijn (staafjes van 7 à 8 cm).
     
    Stoof de groenten met de olie op een zacht vuur in een pan.
    Dek af en laat gedurende een tiental minuten slinken.
     
    Bestrooi met de bloem en roer 30 seconden.
    Voeg vervolgens de melk van Dilea Zero Lactose® toe.
     
    Doe er daarna de visfond, het water, het blokje visbouillon en het kruidentuiltje bij.
     
    Breng aan de kook, dek af en laat 10 minuten sudderen op een zacht vuur.
     
    Verwijder het kruidentuiltje.
    Snijd de vis in stukken.
    Voeg de vis toe aan de waterzooi, breng aan de kook,
     
    Zet het vuur daarna lager en laat nog 5 minuten sudderen op een heel zacht vuur.

    Voeg de volle room van Dilea Zero Lactose®, de grijze garnalen en de gehakte peterselie toe.

    Dien heet op met gekookte aardappelen of rijst.

Notes recette

Bron : Delhaize.be - Dilea.be

Valeurs nutritives

léger sans lactose

Par Portion

More Details

Website http://www.dilea.be
Bron

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette