Wrap met gehakt en oosterse specerijen(Par le Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Catégorie: | Wraps Porc Lunch |
Saisons |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
1 Rode Ui, in dunne ringen |
2 el Olijfolie |
500 g Varkensgehakt |
1 Ui, gesnipperd |
2 tenen Knoflook, geperst |
1 tl Tomatenpuree |
1 tl Garam Masala |
1 tl Korianderpoeder |
1 tl Komijnpoeder |
1/4 tl Chilivlokken |
150 g Feta, verkruimeld |
2 el Koriander, gehakt |
Peper en Zout |
Griekse Yoghurt |
8 Wraps |
Chilipeper, opgelegd in schijfjes |
Wrap met gehakt en oosterse specerijen Instructions
Doe de rode uienringen in een kom van plastic of aardewerk, strooi er zout over en zet ze 20 minuten apart tot ze zacht zijn.
Spoel de uienringen goed af, knijp ze droog en zet ze weer apart.
Verhit de olie in een koekenpan op matig hoog vuur.
Bak het gehakt met de andere ui al roerend met een houten lepel in 5 minuten rul en bruin.
Schep overtollig vet uit de pan.
Voeg de knoflook, tomatenpuree, specerijen, chilivlokken en peper en zout toe en roerbak alles : nog 1-3 minuten tot het vlees gaar is.
Roer de kaas en gehakte koriander erdoor.
Leg steeds een wrap in een grote koekenpan op matig hoog vuur en laat hem helemaal doorwarmen.
Verdeel er een achtste van de vulling over en garneer hem met de rode ui, chilipeper en desgewenst een klets yoghurt.
Notes recette
Je kan ook pittabroodjes gebruiken ipv de wraps.