Wrap met gehakt en oosterse specerijen
Facile
Bon marché
 Simpele wraps met heerlijke smaken uit het Midden-Oosten.
 
 

Partager cette recette

Catégorie: Wraps Porc Lunch
Saisons

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

1 Rode Ui, in dunne ringen
2 el Olijfolie
500 g Varkensgehakt
1 Ui, gesnipperd
2 tenen Knoflook, geperst
1 tl Tomatenpuree
1 tl Garam Masala
1 tl Korianderpoeder
1 tl Komijnpoeder
1/4 tl Chilivlokken
150 g Feta, verkruimeld
2 el Koriander, gehakt
Peper en Zout
Griekse Yoghurt
8 Wraps
Chilipeper, opgelegd in schijfjes

Wrap met gehakt en oosterse specerijen Instructions

    Doe de rode uienringen in een kom van plastic of aardewerk, strooi er zout over en zet ze 20 minuten apart tot ze zacht zijn.
     
    Spoel de uienringen goed af, knijp ze droog en zet ze weer apart. 
     
    Verhit de olie in een koekenpan op matig hoog vuur.
    Bak het gehakt met de andere ui al roerend met een houten lepel in 5 minuten rul en bruin.
    Schep overtollig vet uit de pan.
     
    Voeg de knoflook, tomatenpuree, specerijen, chilivlokken en peper en zout toe en roerbak alles : nog 1-3 minuten tot het vlees gaar is.
     
    Roer de kaas en gehakte koriander erdoor. 
     
    Leg steeds een wrap in een grote koekenpan op matig hoog vuur en laat hem helemaal doorwarmen.
     
    Verdeel er een achtste van de vulling over en garneer hem met de rode ui, chilipeper en desgewenst een klets yoghurt.
     
     
     

Notes recette

 Je kan ook pittabroodjes gebruiken ipv de wraps.
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette