Bladerdeeg rolletjes ham en kaas
Super facile
Très bon marché
Bladerdeeg hapjes met ham, kaas, pesto en zongedroogde tomaatjes.
Prep.
Cuis.
Gallery
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Porc Four |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
1 rol(len) Bladerdeeg |
100 g Groene Pesto |
6 sneetjes Gekookte Ham |
4 sneetjes Abdijkaas |
100 g Zongedroogde Tomaatjes |
1 Ei |
Bladerdeeg rolletjes ham en kaas Instructions
Verwarm de oven voor op 200°C
Rol het bladerdeeg open, maar verwijder het bladerdeeg niet.
Snij een rechthoek uit het deeg.
Laat boven en onderkant van de rechthoek enkele centimeters vrij en smeer de rest in met de pesto.
Schik er de ham op.
Snijd de korst van de kaas.
Schik op de ham.
Leg er zongedroogde tomaatjes op.
Splits het ei en meng het eigeil met een tl water.
Bestrijk het bladerdeeg met het eigeel en rol op.
Snijd het deeg in rolletjes van een cm dik en leg ze op een bakplaat.
Bak een twintigtal minuutjes in de voorverwarmde oven.
Notes recette
Je kan de ham vervangen door zalm.
Je kan de ham ook vervangen door Gandaham of andere droge ham.