Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten
Facile
Bon marché

Verrassend gerecht met inktvis cannellini bonen, tomaat en op smaak gebracht met saffraan.

Partager cette recette

Catégorie: Calmar Lunch
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

200 g Inktvis tubes
200 g Cannellinibonen
130 g Kerstomaten
1 Sjalot
1 teen(tje) Knoflook
3 takje(s) Platte Peterselie
1 Citroen, sap
1 Kruidentuiltje
Saffraandraadjes (Belgische)
2 el Olijfolie
Peper en Zout

Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten Instructions

    Pel de knoflook en sjalot en snipper ze fijn.
     
    Zet een pan met olijfolie op het vuur.Voeg saffraan, zout peper en de versneden inktvis toe.
    Bak een 5-tal minuten op een middelhoog vuur.
     
    Snij de kerstomaten in 4.
     
    Voeg deze samen met de bonen toe aan de inktvis.
    Bak samen 5 min.
     
    Hak de peterselie fijn.
     
    Haal de pan van het vuur, voeg de bonen, de peterselie en het citroensap toe.
     
    Meng goed en serveer.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Kcal: 261 kcal
Glucides: 23g
Graisses: 7g
Protéines: 19g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette