Cannelloni met scampi en krab(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Catégorie: | Plat principal Hans @ DeKookbijbel.be Scampi Ariane @ DeKookbijbel Crabe |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
24 Scampi's |
170 g Krab, uit blik |
50 g Rucola |
1 takje(s) verse Dille |
2 ele Bladpeterselie, gehakt |
500 g Ricotta |
10 cl Room |
75 g Grana Padano, geraspt |
8 Lasagnevellen (verse Bertagni) |
Peper en zout |
Tomatensaus
40 cl Tomatenpasata |
20 cl Witte Wijn |
Peper en Zout |
Cannelloni met scampi en krab Instructions
- Doe de gezeefde tomaten met de witte wijn en een snuifje peper en zout in een kookpan. Laat zonder deksel 15 minuten sudderen. Voeg er de bladpeterselie aan toe. Laat afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Vermeng de ricotta en de room met de dille en de rucola. Voeg er het krabvlees aan toe en meng met een vork. Breng op smaak met peper en zout. (eventuieel vermengen in de blender)
- Schep op elk lasagnevel een lepel van de krabvulling. Dek telkens af met 3 scampi’s en rol dicht. (Ik heb de scampi kort aangebakken op hoog vuur met Santa Maria Seafood & Fish kruiden)
- Schep de helft van de tomatensaus in een ovenschaal. Leg er de cannelloni op met de naad naar beneden. Druk ze goed tegen elkaar aan. Lepel er de rest van de tomatensaus over en bestrooi met geraspte kaas. Zet 20 minuten in de oven. Serveer met rucola.
Notes recette
Bertagni pasta vind je in Delhaize
Bron : Libelle Lekker