Club sandwich met gemarineerde zalm gerookte paling koriander en sesam yoghurt met gember en soja
Facile
Bon marché
Heerlijk hapje voor bij het aperitief, maar je kna het ook als lunch maken.
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Anguille Lunch Saumon |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
8 snede(n) Wit brood |
1 Meloen Cavaillon |
150 g Gemarineerde Zalm |
Korinader |
Zwarte Sesmzaadjes |
200 g Volle Yoghurt |
10 g Gember, fijngesneden |
2 cl Sojasaus |
100 g Palingmousse |
15 g Wit Brood |
45 g Melk |
70 g Room |
6 g Sjalot |
3 g Boter |
3 g Citroensap |
Club sandwich met gemarineerde zalm gerookte paling koriander en sesam yoghurt met gember en soja Instructions
- Klop voor de palingmousse de room op. Cutter alle overige ingrediënten en meng met de room.
- Laat voor de yoghurtdressing de yoghurt uitlekken en meng er de soja en gember onder.
- Snij de cavaillon in twee, haal de zaadjes eruit, schil hem en snij in fijne schijfjes
- Bestrijk de sneden brood met de palingmousse, leg daarop de zalm en schijfjes cavaillon.
- Druk de boterhammen goed aan en versnij vierkantjes of driehoekjes die je vastzet met een prikker.
- Serveer de yoghurt dressing apart als dipsaus