Pastaslaatje met tomatenpesto olijven en feta(Par le Chef Jeroen Meus)
Super facile
Très bon marché
Een lekkere pastasalade met een tomatenpesto, olijven en blokjes feta kaas.
Catégorie: | Pâtes Salades Végétarien Lunch Jeroen Meus |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Salade
600 g Pasta |
80 g Zwarte Olijven |
80 g Feta blokjes |
10 blaadje(s) Basilicum |
2 takjes verse Oregano |
De Pesto
12 stuk(s) Zongedroogde Tomaten |
20 g Pijnboompitten |
10 blaadje(s) Basilicum |
30 g Parmezaan |
1 el Tomatenpuree |
Peper en zout |
scheutje(s) Balsamico Azijn |
Pastaslaatje met tomatenpesto olijven en feta Instructions
- Kook de pasta al dente en giet hem af.
- Koel hem af onder koud water en besprenkel met een beetje olijfolie.
- Mix alle ingrediënten van de pesto en meng die onder de pasta.
- Hak de zwarte olijven grof en meng die onder de pasta.
- Pluk de blaadjes oregano en snij die fijn.
- Meng ze samen met de basilicum onder de pasta.
- Verwijder de stengeltjes van de rucola en meng de blaadjes ook voorzichtig onder de pasta.
- Schik alles in een diep bord en werk af met enkele blokjes feta.
Notes recette
Bron : VTM
Valeurs nutritives
léger végétarien
Par Portion