Salade van kip cajun en guacamole
Facile
Bon marché

Heerlijk gekruide kipfilets met cajun, guacamole tomaat en salade

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Salades Poulet Lunch Pascale Naessens
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingrediënten

2 Kipfilets
4 Tomaten
1 Avocado, rijp
200 g Sluimererwten
1 handvol Rucola
1 Limoen, sap
2 el Olijfolie
2 el Cajunkruiden
4 tl Paprikapoeder, zoet
3 el gedroogde Tijm
2 teentje(s) Knoflook, gensipperd
1 mespunt(en) Cayennepeper
Peper en Zout

Salade van kip cajun en guacamole Instructions

    Snijd de kipfilets in lange repen.
     
    Voor de cajun: doe de kruiden, de versnipperde look en de olijfolie in een kom en meng goed met de kippenreepjes.
     
    Kook de sluimererwten beetgaar in water met een scheut olijfolie.
     
    Snijd de tomaten in kwartjes, haal de zaadlijst en het arde midden weg.
    Doe dit boven een zeef zodat je het vocht kunt opvangen voor de vinaigrette.
    Snijd de tomaten vervolgens in maantjes.
     
    Haal het vruchtvlees uit de avocado en plet het met wat limoensap, peper en zout.
     
    Maak een vinaigrette met het tomatensap, wat olijfolie, peper en zout.
     
    Bak de kippenreepjes met cajun in olijfolie.
     
    Meng de groenten met de rucola en schik ze op de borden.
     
    Verdeel de guacamole en de kippenreepjes over de borden.
    Serveer de vinaigrette apart.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Kcal: 575 kcal
Glucides: 17g
Graisses: 39g
Protéines: 33g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette