Boterham met zalm en garnalen geitenyoghurt en verse kruiden
Facile
Un peu chère

Heerlijke

Prep.

Partager cette recette

Catégorie: Sandwiches Lunch Saumon Crevettes grises
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 2 Personnes

Ingrediënten

200 g Gerookte Zalm
50 g Grijze Garnalen, gepeld
1 potje(s) Geitenyoghurt
1/2 Granaatappel
1/2 Komkommer
10 g Dille
10 g Rucola
10 g Koriander
4 Snede(s) Bruin brood, gehalveerd
1/2 el Kappertjes
1/2 el Olijfolie, extra
Peper en zout

Boterham met zalm en garnalen geitenyoghurt en verse kruiden Instructions

    Klop met een houten lepel op de omgekeerde granaatappel zodat de pitjes eruit vallen.
     
    Hak de kruiden en de kappertjes fijn. Schil de komkommer en snijd hem in 4 in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadjes, snijd in blokjes en bestrooi ze met zout.
     
    Laat 10 min uitlekken, spoel ze af, laat opnieuw uitlekken en meng ze met de yoghurt, de helft van de kruiden en de kappertjes.
    Voeg olijfolie toe en kruid bij.
     
    Beleg de boterhammen met dit mengsel, leg er de garnalen en de in reepjes gesneden zalm op en werk af met de andere helft van de kruiden en de granaatappelpitten.

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Kcal: 245 kcal
Glucides: 20g
Graisses: 9g
Protéines: 21g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette