Kippengehakt brood met ketchup
Catégorie: | Plat principal Poulet Four |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
600 g Kippengehakt |
1 Ui |
2 tenen Knoflook |
5 el Paneermeel |
3 el Ketchup |
1 Paprika |
100 g Wortelen |
2 el italiaanse kruiden |
1 tl Paprika |
2 tl Basilicum |
Zout en Peper |
Kippengehakt brood met ketchup Instructions
- Verwarm de oven op 180 graden
- Doe gehakt in mixerkom,met paneermeel,italiaanse kruiden, basilicum en zout en paprikapoeder
- Snij ui,knoflook fijn en voeg bij gehakt
- Rasp de wortel en snij paprika in kleine stukjes,roer door gehakt
- Doe gehakt in vorm en strijk glad,smeer de ketchup erover
- Zet 40 min in het midden van de oven en serveer direct