Kippengehakt brood met ketchup
Facile
Très bon marché
 
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet Four
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

600 g Kippengehakt
1 Ui
2 tenen Knoflook
5 el Paneermeel
3 el Ketchup
1 Paprika
100 g Wortelen
2 el italiaanse kruiden
1 tl Paprika
2 tl Basilicum
Zout en Peper

Kippengehakt brood met ketchup Instructions

    • Verwarm de oven op 180 graden
    • Doe gehakt in mixerkom,met paneermeel,italiaanse kruiden, basilicum en zout en paprikapoeder
    • Snij ui,knoflook fijn en voeg bij gehakt
    • Rasp de wortel en snij paprika in kleine stukjes,roer door gehakt
    • Doe gehakt in vorm en strijk glad,smeer de ketchup erover
    • Zet 40 min in het midden van de oven en serveer direct
     

Notes recette

 
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette