Karamel gezouten boter
Facile
Très bon marché

Op je pannenkoeken, flensjes, gebakjes... of eet het gewoon met een lepel.

Partager cette recette

Catégorie: Desserts Sauces, Coulis, ...
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 1 Lots

Ingrediënten

160 g Suiker
85 g Boter Half zout
170 ml Hete room

Karamel gezouten boter Instructions

  1. Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.
  2. Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.
  3. Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.
  4. Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).
  5. Giet in een pot en laat afkoelen.

Notes recette

Bron

Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.

Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.

Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.

Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).

Giet in een pot en laat afkoelen.

: Sophie @soph_iedc

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette