Cake basisrecept 4/4
Gallery
Catégorie: | Boulangerie Cake |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
6
Personnes
Ingrediënten
200 g Bloem, gezeefd |
200 g Tiense Suiker |
200 g Boter |
4 Eieren, gesplitst |
1 snuifje(s) Zout |
Cake basisrecept 4/4 Instructions
Verwarm de oven voor op 175°C
Meng de suiker met de boter in een grote kom.
Meng de bloem er beetje bij beetje door en meng goed.
Voeg een snuifje zout toe.
Splits 4 eieren.
Voeg de dooiers aan hetb deeg toe.
Klop het eiwit stijf en spatel dit voozichtig onder het mengsel.
Beboter een bakvorm en doe het mengsel erin.
Zet de cak in het midden van de oven op 175°C
Verlaag de oven tot 160°C
Bak +/- 35 à 45 min.
Notes recette
More Details
Website | http://www.TienseSuiker.com |
Bron | Tiense Suiker |