Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui
Facile
Bon marché
 Heerlijke focaccia.

Partager cette recette

Catégorie: Croque, Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch BBQ
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 grote Focaccia
200 g verse Geitenkaas
1 Rode Ui
15 groene Olijven, in ringetjes
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
150 g Groene Pesto Bestagni
Provençaalse kruiden
Chili Explosion Santa Maria

Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui Instructions

    Snijd de focaccia overlangs door.
     
    Meng geitenkaas met provencaalse kruiden en Chili.
     
    Smeer de bovenste helft in met pesto
     
    Smeer de onderste helft in met geitenkaas
     
    Beleg de geitenkaas met rode ui, knoflook en olijven.
     
    Leg het bovensten met pesto op het deel met geitenkaas.
    Grill +/- 5 min. tussen de grill.

Notes recette

Al meerdere keren gemaakt, ook lekker met Argentijse Chilli van Les Sneteurs Du Soleil.

Valeurs nutritives

léger végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette