Geitenkaas in bladerdeeg
Facile
Très bon marché

Een klassieker met geitenkaas.

Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

200 g Geitenkaas 't Leenhof
6 vel(len) Bladerdeeg 12 x 12cm (Diepvries)
1 Ei
6 Abrikozen, gedroogd
Verse Tijm
Peper en Zout

Geitenkaas in bladerdeeg Instructions

    Verwarm de oven voor op 180°C. 
     
    Neem een bakplaat, bedek met een vel bakpapier en leg de plakjes bladerdeeg erop.
     
    Vorm balletjes van de geitenkaas, van ongeveer 4 cm doorsnede.
    Snijd de abrikozen in grove reepjes en schik op de kaasballetjes.
    Kruid met peper en zout, en bestrooi met wat tijm.
     
    Bestrijk de deegrandjes met een beetje water en vouw de hoeken naar het midden toe, maar niet helemaal dicht.
     
    Klop het ei los, voeg een heel klein beetje water toe en bestrijk de pakketjes ermee.
     
    Bak gaar in de oven gedurende 25 à 30 min
     
    Serveer de geitenkaaspakketjes warm bij het aperitief of als voorgerecht met een fris slaatje erbij.

Valeurs nutritives

Par Portion

Kcal: 273 kcal
Glucides: 24g
Graisses: 16g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette