Gnocchi met merguez en tomatensaus
Facile
Bon marché
 Gnocchi met een kerstomatensaus en merguez, afgewerkt met geroosterde amandelen.
Cuis.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Poulet Agneau Lunch
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 Ui
2 teentje(s) knoflook
1 blik Kerstomatensaus Delhaizee
25 cl Tomatenpasata Elvea
Tijm
Peper en zout
1 tl Groentenbouillon pasta
4 Merguez (Van kip of Lam)
40 g Amandelschjilfers
600 g Gnocchi Berttagni

Gnocchi met merguez en tomatensaus Instructions

    Kook de gnocchi in 2 minuten beetgaar in lichtgezouten water.
     
    Pel en snipper de ei en de knoflook. 
    Bak de ui met de look glazig in olijfolie.
    Voeg het blik kerstomaatjes, de passata en enkele takjes tijm toe.
    Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
     
    Voeg bouillon toe.
     
    Rooster de amandelschilfers goudbruin in een hete pan.
    Schep uit de pan.
     
    Giet de gnocchi af en bak ze goudbruin in hete boter.
    Schep uit de pan.
     
    Bak de merguez en snij ze in stukken van 3 cm
     
    Verdeel de gnocchi en worstjes over de borden, schep er de saus over en werk af met amandelschilfers, geraspte parmezaan en enkele takjes tijm.

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette