Pasta Putanesca(Par le Chef Jeroen Meus)
Catégorie: | Plat principal Pâtes Anchois Lunch Jeroen Meus |
Saisons | |
Cuisine Type | Italienne |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
300 g Tagliatelle |
1 stuk(s Sjalot, grof gesneden |
4 stuk(s) Tomaat, ontveld en grof gesneden |
75 g Ansjovis |
150 g Zwarte olijven |
3 el Steel kappers, grof gehakt |
1 bussel(s) Bladpeterselie, fijngehakt |
Olijfolie |
75 g Parmezaan |
Peper en zout |
1 teentje(s) Knoflook |
Pasta Putanesca Instructions
- Verdeel over de pasta en serveer met parmezaan.
Kook de pasta al dente.
Ontvel en ontpit de tomaat
Stoof sjalot in olijfolie samen met tomaat, olijven, ansjovis, kappers en look.
Kruid met peper en zout.