Pasta Putanesca
Facile
Très bon marché
Pasta alla Putanesca, simpel snel en lekker. 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Anchois Lunch Jeroen Meus
Saisons
Cuisine Type Italienne

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

300 g Tagliatelle
1 stuk(s Sjalot, grof gesneden
4 stuk(s) Tomaat, ontveld en grof gesneden
75 g Ansjovis
150 g Zwarte olijven
3 el Steel kappers, grof gehakt
1 bussel(s) Bladpeterselie, fijngehakt
Olijfolie
75 g Parmezaan
Peper en zout
1 teentje(s) Knoflook

Pasta Putanesca Instructions

    Kook de pasta al dente.
    Ontvel en ontpit de tomaat
    Stoof sjalot in olijfolie samen met tomaat, olijven, ansjovis, kappers en look.
    Kruid met peper en zout.
  1. Verdeel over de pasta en serveer met parmezaan.

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette