Karamel gezouten boter(Par le Chef @soph_iedc)
Facile
Très bon marché
Op je pannenkoeken, flensjes, gebakjes... of eet het gewoon met een lepel.
Catégorie: | Desserts Sauces, Coulis, ... |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
1
Lots
Ingrediënten
160 g Suiker |
85 g Boter Half zout |
170 ml Hete room |
Karamel gezouten boter Instructions
- Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.
- Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.
- Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.
- Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).
- Giet in een pot en laat afkoelen.
Notes recette
Bron
Verhit de suiker tot je een karamel krijgt.
Haal van het vuur, voeg de boter in stukjes toe en meng.
Voeg de hete room toe terwijl u blijft roeren.
Zet de pan weer op het vuur voor een paar minuten (zonder te stoppen met roeren).
Giet in een pot en laat afkoelen.
: Sophie @soph_iedc
Valeurs nutritives
végétarien
Par Portion