Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm(Par le Chef Peter Van Asbroeck)
Facile
Bon marché
Een heerlijke aardappel gevld met groene kool, gerookte zalm en afgewerkt met grijze garnalen.
Catégorie: | Plat principal Lunch Saumon Peter Van Asbroeck |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
4 stuk(s) vastkokende Aardappel(en) |
200 g grof Zeezout |
1/4 stuk(s) Groene Kool, in fijne reepjes |
150 g Zure Room |
200 g Grijze Garnalen |
4 plakje(s) Gerookte Zalm |
2 takje(s) Rozemarijn, fijngehakt |
Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm Instructions
- Stoof de groene kool 10 min. in wat boter en een scheutje water.
Zet de aardappelen gedurende 40 min. in de oven op 180°C
Snijdt het hoedje van de aardappelen en lepel ze leeg, zonder ze te beschadigen.
Snijdt de zalm in dunne reepjes.
Meng de zalm met de aardappelpuree, de zure room, de garnalen en de groene kool.
Breng op smaak met peper en zout
Meng er de rozemarijn onder
Warm nog heel even op en vul de aardappelen met het mengsel.
Notes recette
Bron : Dag Allemaal