Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm
Facile
Bon marché
 Een heerlijke aardappel gevld met groene kool, gerookte zalm en afgewerkt met grijze garnalen.
 

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Lunch Saumon Peter Van Asbroeck
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

4 stuk(s) vastkokende Aardappel(en)
200 g grof Zeezout
1/4 stuk(s) Groene Kool, in fijne reepjes
150 g Zure Room
200 g Grijze Garnalen
4 plakje(s) Gerookte Zalm
2 takje(s) Rozemarijn, fijngehakt

Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm Instructions

    Zet de aardappelen gedurende 40 min. in de oven op 180°C
    Snijdt het hoedje van de aardappelen en lepel ze leeg, zonder ze te beschadigen.
  1. Stoof de groene kool 10 min. in wat boter en een scheutje water.
  2. Snijdt de zalm in dunne reepjes.
    Meng de zalm met de aardappelpuree, de zure room, de garnalen en de groene kool.
    Breng op smaak met peper en zout
    Meng er de rozemarijn onder
    Warm nog heel even op en vul de aardappelen met het mengsel.
     

Notes recette

 Bron : Dag Allemaal
 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette