Cannelloni met krab en scampi(Par le Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Catégorie: | Pâtes Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four Scampi Crabe |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
24 Scampi's |
170 g Krab, uit blik |
50 g Rucola |
Dille, naar smaak (vers) |
2 el Bladpeterselie, gehakt |
500 g Ricotta |
100 ml Room |
75 g Grana padano |
8 Lasagenvellen |
400 ml Passata |
20 cl Nouilly Prat of Witte Wijn |
Peper en Zout |
Cannelloni met krab en scampi Instructions
Doe de gezeefde tomaten met de witte wijn en een snuifje peper en zout in een kookpan.
Laat zonder deksel 15 minuten sudderen.
Voeg er de bladpeterselie aan toe.
Laat afkoelen.
Pel de scampi’s.
Snij ze op de rugkant van kop tot staart in en verwijder het zwarte darmkanaal.
Laat het krabvlees uitlekken en verkruimel het met een vork.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Vermeng in de blender de ricotta en de room met de dille en de rucola.
Voeg er het krabvlees aan toe en meng met een vork.
Breng op smaak met peper en zout.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep op elk lasagnevel een lepel van de krabvulling.
Dek telkens af met 3 scampi’s en rol dicht.
Dek telkens af met 3 scampi’s en rol dicht.
Schep de helft van de tomatensaus in een ovenschaal.
Leg er de cannelloni op met de naad naar beneden.
Druk ze goed tegen elkaar aan.
Leg er de cannelloni op met de naad naar beneden.
Druk ze goed tegen elkaar aan.
Lepel er de rest van de tomatensaus over en bestrooi met geraspte kaas.
Zet 20 minuten in de oven.
Serveer met rucola
Notes recette
More Details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle Lekker |