Cannelloni met krab en scampi
Facile
Un peu chère

Een luxe cannelloni met scampi en krab.

 

Partager cette recette

Catégorie: Pâtes Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Four Scampi Crabe
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

24 Scampi's
170 g Krab, uit blik
50 g Rucola
Dille, naar smaak (vers)
2 el Bladpeterselie, gehakt
500 g Ricotta
100 ml Room
75 g Grana padano
8 Lasagenvellen
400 ml Passata
20 cl Nouilly Prat of Witte Wijn
Peper en Zout

Cannelloni met krab en scampi Instructions

    Doe de gezeefde tomaten met de witte wijn en een snuifje peper en zout in een kookpan.
    Laat zonder deksel 15 minuten sudderen.
     
    Voeg er de bladpeterselie aan toe.
    Laat afkoelen. 
     
    Pel de scampi’s.
    Snij ze op de rugkant van kop tot staart in en verwijder het zwarte darmkanaal.
     
    Laat het krabvlees uitlekken en verkruimel het met een vork.
     
    Verwarm de oven voor op 175°C.
     
    Vermeng in de blender de ricotta en de room met de dille en de rucola.
     
    Voeg er het krabvlees aan toe en meng met een vork.
    Breng op smaak met peper en zout.
     
    Schep op elk lasagnevel een lepel van de krabvulling.
    Dek telkens af met 3 scampi’s en rol dicht.
     
    Schep de helft van de tomatensaus in een ovenschaal.
    Leg er de cannelloni op met de naad naar beneden.
    Druk ze goed tegen elkaar aan.
     
    Lepel er de rest van de tomatensaus over en bestrooi met geraspte kaas.
     
    Zet 20 minuten in de oven.
     
    Serveer met rucola
     

Notes recette

 
 

More Details

Website http://www.libelle-lekker.be
Bron Libelle Lekker

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette